Arnavutköy Kalkındırma Derneği Kuruldu

Arnavutköy Kalkındırma Derneği tarafından tarihinde yayınlandı

Arnavutköy Kalkınma Derneği, İstanbul ili, Arnavutköy ilçesinde faaliyet gösteren 2019 yılında genç ve dinamik bir ekip tarafından kurulmuş bir dernektir. Derneğimiz aktif çalışanlar, öğrenciler, eğitmenler, gönüllüler, akademisyenler tarafından ilgiyle takip edilmiş, desteklenmiştir.

Derneğimiz bölgedeki gençleri desteklemek ve eğitimlerine katkıda bulunmak üzere burs vermek ile işe başlamış olup, ilerleyen süreçte başka alanlarda da Arnavutköy ve çevresindeki halkı desteklemeyi hedeflemektedir.

Derneğimiz bölgede yer alan eğitim kurumları, çevre ve kalkınma ile ilgili bölgesel ofisler, kurumlar ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar ile de iletişim halindedir.

Hedef ve Amaçlarımız;

• Yerel, ulusal ve uluslararası proje yürütmek veya ortak olmak
  • Geniş bir çalışma ağı oluşturmak
  • Çeşitli sosyal aktiviteler yaparak gençliğin kendini geliştirmesine katkı sağlamak
  • Gençlerin eğitim ve refah seviyelerini yükseltmelerine destek olmak,

İlkelerimiz

• Farklılıklara saygı
  • Duyarlı olmak
  • Güvenilir olmak
  • Yaşam boyu öğrenme
  • Şeffaflık ve hesap verme
  • Ekip Çalışması
  • Yerel ve ulusal katılım
  • Girişimcilik

Vizyonumuz

Gençleri güçlendirerek, doğa bilinci ve sevgisi, toplumsal barış̧, dayanışma ve değişimin gerçekleştirilmesini, gençler ile birlikte sağlamaktır.

Kategoriler: Duyurular