Arnavutköy Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Ziyaret

Arnavutköy Kalkındırma Derneği tarafından tarihinde yayınlandı

Dernek Yönetim Kurulumuz Arnavutköy İlçe Milli Müdürü Sn. Mehmet DAĞ’ı ziyaret etti.

Derneğimiz öncelik verdiği eğitim alanında çalışmalarını devam ettiriyor. Bu kapsamda, Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Mehmet DAĞ’ ı ziyaret ederek eğitimle ilgili projelerimiz ve planlarımız ile ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Görüşmede; eğitim bursları, ödüllü spor müsabakaları, mentorluk eğitimi, temel hak ve özgürlüklere ilişkin eğitim ve seminerler, kısa film festivali, öğrencilerimizin çıkardığı dergi ve kitaplar, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün faaliyetleri ile Arnavutköy’ümüzle ilgili genel meseleler görüşülmüştür.

Motivasyonumuzu ve kararlılığımızı attıran bu görüşme için Sn. Mehmet DAĞ’a teşekkür ederiz.

Arnavutköy Kalkındırma Derneği

Kategoriler: Duyurular