Yüksek Öğrenim Bursu Başvuru Sonuçları Açıklanmıştır!

Arnavutköy Kalkındırma Derneği tarafından tarihinde yayınlandı

Arnavutköy Kalkındırma Derneği tarafından Arnavutköy’de ikamet eden, lisans ve lisansüstü eğitim gören başarılı öğrencileri maddi yönden desteklemek amacıyla verilecek olan burs başvurularına ilişkin ön kabuller açıklanmıştır. Aşağıda ismi bulunan öğrenciler yapılan mülakat sonrası ön kabul almışlardır. Bu kişilerin 04/11/2019 tarihinden itibaren yedi gün içerisinde aşağıdaki belgeleri eksiksiz olarak dernek merkezine iletmeleri gerekmektedir. (e-devletten alınan tüm belgeler, barkodlu özelliği varsa mutlaka barkodlu olarak alınmalı ve belgelerin kimin adına olduğu mutlaka görünmelidir) Öğrencilerimizin belgeleri değerlendirilecek, yanlış beyan ya da evraklarda eksiklik olmaması halinde öğrenciler kesin kabul alacaklardır.

İstenen Belgeler:

1. Üniversiteye yeni başlayanlar için yerleştirme belgesi
  2. Ara sınıflar için öğrenci belgesi ve not durumunu gösteren transkript
  3. Adli sicil kaydı
  4. Vukuatlı nüfus kayıt örneği (Tüm aile bireylerini içerecek şekilde anne veya baba tarafından alınacaktır.)
  5. İkametgah
  6. Fotoğraf
  7. Varsa okuyan kardeşleri gösteren belgeler (Kardeşin okuduğu kurumdan alınacak öğrenci belgesi)
  8. Burs taahhütnamesi (Taahhütnameyi indirmek için tıklayınız.)
  9. Banka hesap bilgileri
  10. Ailenin mali durumunu gösteren belgeler: (e-devletten alınan tüm belgeler, barkodlu özelliği varsa mutlaka barkodlu olarak alınmalı ve belgelerin kimin adına olduğu mutlaka görünmelidir.)
    • Çalışan anne, baba için; onaylı maaş bordrosu (Kamu kurumlarında çalışanlar e-devlet’ten alabilirler.)
    • Serbest çalışan anne baba için; son yılları gösteren gelir vergisi beyannamesi / kurumlar vergisi beyannamesi dökümü (www.gib.gov.tr adresinden alınabilir.)
    • Emekliler için;aylık maaşı gösterir belge (e-devletten alınabilir.)
    • Önemli Not: Emekli olmakla birlikte aktif çalışan anne, baba için onaylı maaş bordrosu da eklenmelidir.
    • Çalışmayan, geliri olmayan anne ve baba için; Sosyal Güvenlik Kurumunda kaydı olmadığına dair belge (4A/4B/4C Hizmet Dökümü ve Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi) (e-devletten alınabilir. E-devlete giriş yaptıktan sonra izleyeceğiniz adımlar: SGK Tescil ve Hizmet Dökümü-Hizmet Dökümü Türü-Sosyal Güvenlik Kayıt Belgesi)
    • Tarım ve hayvancılıkla uğraşan anne, baba için; ürün/hayvan varlığı ve gelir durum dökümü (e-devletteki Tarım ve Orman Bakanlığı Sayfasından alınabilir.)
    • Anne ve baba adına tapu bilgilerini gösterir liste ve listedeki, hisse ve m2 bilgisini gösterir detaylı döküm belgesi (mutlaka e-devletten alınmalıdır.),
      Önemli not : (Anne, baba adına tapu kaydı yoksa olmadığına dair belge eklenmelidir. (Mutlaka e-devletten alınmalıdır.)
    • Anne ve baba adına araç varsa, araç kayıt belgesi; yoksa e-devletten isim görünür halde kayıt olmadığına dair çıktı/ekran görüntüsü. (mutlaka e-devletten alınmalıdır.)

Burs Kazananlar Listesi

Ad Soyad – T.C. Kimlik No.

Abdullah Azad Yılmaz – ********230
Ahmet Hasan Öncü – ********650